خشکبار و آجیل

آیا خوردن دو قاشق چای خوری آجیل واقعاً 60٪ عملکرد مغز شما را تقویت می کند؟

بهبود عملکرد مغز با خوردن دو قاشق آجیل و خشکبار

تقویت عملکرد مغز با آجیل

زوال عقل یک بیماری بی رحمانه است که حافظه، قضاوت و هویت افراد را از آنها می گیرد.

متأسفانه ، هیچ درمانی وجود ندارد و در چند سال گذشته تعدادی از آزمایشات بالینی برای داروهای جدید زوال عقل با شکست مواجه شده اند.

تنها امید اکثر مردم جلوگیری از ابتلا به زوال عقل است.

یکی از ویژگی های بارز زوال عقل کاهش حافظه و یادگیری است.

جلوگیری از زوال عقل

چندین تغییر در سبک زندگی وجود دارد که ممکن است باعث کاهش شناختی (حافظه و یادگیری) شود.

مانند:

  1. انجام فعالیت های تحریک کننده ذهنی (حل جدول، یادگیری یک زبان جدید)
  2. ورزش
  3. حفظ رژیم غذایی سالم

از این میان، رژیم غذایی مورد علاقه گزارشگران بهداشت است،

شاید به این دلیل که پیام آن می تواند به طور واضح و مختصر ارائه شود.

آخرین داستان از طریق یک خبرگزاری خارجی منتشر شده است که ادعا می کند خوردن فقط دو قاشق چای خوری آجیل در روز “عملکرد مغز را 60٪ تقویت می کند”.

محققان پس از ارزیابی رژیم غذایی نزدیک به 5000 بزرگسال در چین (55 سال به بالا) طی یک دوره 9 ساله، دریافتند که رابطه مستقیمی بین میزان مصرف آجیل با حفظ حافظه وجود دارد.

کسانی که بیش از 10 گرم آجیل و مغز دانه در روز مصرف می کردند، در مقایسه با افرادی که کمتر از 10 گرم در روز مصرف می کردند، کاهش عملکرد حافظه را نشان دادند.

همچنین خوردن مغزها بر جریان خون (از جمله به مغز) تأثیر دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *