ارتباط آجیل با کاهش مرگ و میر
موسسه سرطان دانا-فاربر درباره ارتباط بین امید به زندگی و آجیل اینطور نوشته است:
خوردن یک مشت آجیل روزانه باعث می شود 20٪ احتمال مرگ در طی 30 سال نسبت به افرادی که هیچ نوع آجیلی مصرف نکرده اند کمتر باشد.
تحقیقات نشان می دهد مصرف مرتب آجیل به مدیریت وزن کمک می کند.
این مطالعه نشان داد که مصرف انواع آجیل ها تأثیر مشابهی هم در حفظ روحیه و امید به زندگی دارند.
از آنجا که ورزش و مصرف میوه و سبزیجات و عدم استفاده از سیگار هم تاثیراتی در افزایش امید به زندگی دارند، محققان روش های خاصی را برای رد این عوامل که ممکن است در این تحقیق اثر بگذارد به کار بردند.
از این طریق آنها دریافتند که بین خشکبار و آجیل و مرگ و میر ارتباطی مستقل از این عوامل وجود دارد.
محققان متذکر می شوند که این مطالعه به طور قطعی نمی تواند علت و معلولی را بین خشکبار و آجیل و امید به زندگی ثابت کند اما نتایج با دانش موجود سازگار است.