نحوه خرید خشکبار
بهترین راه تشخیص، خوردن است.
البته ممکن است بین آن ها یکی هم خراب باشد ولی اگر اجازه داشتید چندتایی تست کنید.
اگر در بین آنها طعم تند، خیلی شور و یا ترش بود از خرید خود داری کنید.
چرا که معمولا آنها را با ادویه و آبلیمو و… طعم دار می کنند تا حواستان از طعم اصلی پرت شود.
نمونه هایی از دانه ها را بردارید و از وسط نصف کنید، وجود هر گونه سوراخ و یا کپک و لکه نشانه ناسالم بودن آنهاست.
با دستمال مرطوب سطح آنها را پاک کنید.
زیاد مشاهده شده که برای جلوه بهتر از رنگ های خوراگی استفاده می کنند.
اگر بعد از پاک کردن با دستمال مرطوب، دستمال شما رنگ گرفت از خریدن آن خودداری کنید و اصلاً از آن محل هیچ خریدی نکنید.
یکدست بودن هم مهم اصل.
این کار کمک می کند بفهمید آیا همه محصول از یک نوع و از یک باغ است یا مخلوط دارد.
برخی از انواع خشکبار برای فروش در زیر قرار گرفته است
(برای مشاهده بیشتر به دسته بندی انواع خشکبار مراجعه کنید)