خشکبار و آجیل

سالم ترین آجیل ها کدامند؟

فواید خشکبار و آجیل برای سلامتی

بعضی از مغزها از سایر آنها سالم ترند

آجیل از جمله سالم ترین غذاهایی است که می توانید بخورید.

آنها مملو از آنتی اکسیدان ، فیبر ، پروتئین ، ویتامین ها ، مواد معدنی و چربی های اشباع نشده هستند.

آنها می توانند کلسترول را کاهش دهند، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند ، منجر به سلامت قلب شوند و وزن شما را تحت کنترل نگه دارند.

اما برخی از آجیل ها از سایر میوه ها سالم ترند و همه آنها از کیفیت سالم مختلفی برخوردار هستند. در اینجا پنج مورد از آجیل های سالم آورده شده است.

ماکادامیا

آجیل ماکادمیا بیش از هر مغز دیگری حاوی چربی اشباع نشده غیر اشباع سالم برای قلب در هر وعده است.

ثابت شده است که این چربی باعث کاهش کلسترول و فشار خون می شود.

بادام هندی

بادام هندی سرشار از آهن ، روی و منیزیم است.

آهن به شما در اکسیژن رسانی خون کمک می کند ، روی برای سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است و منیزیم می تواند حافظه را بهبود بخشد.

آجیل برزیلی

آجیل برزیلی منبع عالی سلنیوم است که می تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند.

مقدار زیاد سلنیوم می تواند سمی باشد.

بادام

بادام بیش از هر مغز دیگری حاوی فیبر است (حدود سه گرم در هر اونس) ، و همچنین بیشترین ویتامین E را دارد.

گردو

گردو حاوی بیشترین آنتی اکسیدان در مقایسه با سایر خشکبارها است و همچنین حاوی بیشترین اسیدهای چرب امگا 3 است که با التهاب مقابله می کنند.

آنها همچنین دارای مقدار زیادی منگنز هستند که می تواند علائم PMS را کاهش دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *