بادام

بادام تلخ نخورید

بادام و همه خواص آن

بادام تلخ

در دنیا دو نوع بادام وجود دارد:

  • بادام شیرین
  • بادام تلخ

دقت کنید که بادام تلخ را نباید خورد و اگر بین بادام هایی که دارید یکی از آنها تلخ بود سریعاً دهان خود را بشویید.

چرا؟

بادام تلخ از آمیگدالین تشکیل یافته‌است که می‌تواند در بدن تبدیل به سیانید شود.

مغز بادام تلخ دارای سیانور دو پتاس و اسید سیاندریک و ویتامین D است که باعث مسمومیت می شود، خصوصاً برای کودکان.

برای از بین بردن مواد شیمیاییِ سمیِ بادام تلخ باید آن را حرارت داد و یا پاستوریزه کرد.

بهترین نمونه انواع بادام را که در زیر مشاهده می کنید، می توانید به سبد خریدتان اضافه کرده و درب منزل تحویل بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *