بادام

خامه بادام مخصوص الـ مارت، بهترین جایگزین گوشت

اگر احساس می کنید زیادی گوشت مصرف می کنید و به خاطر آن عذاب وجدان دارید.

یا اینکه اصلا تصمیم دارید برای امسال بیشتر گیاه خوار باشید تا گوشت.

و یا اینکه بخواهید به نفع محیط زیست و حیوانات عمل کنید.

و یا از همه مهمتر اگر به فکر سلامتی خود افتاده اید، پیشنهاد می کنیم از دستور زیر استفاده کنید و بجای گوشت از این دستور استفاده کنید.

بجای مصرف گوشت از آجیل ها استفاده کنید، و همان مقدار پروئین و مواد معدنی را از گیاهان دریافت کنید.

مواد لازم

  1. 1 فنجان بادام خرد شده
  2. 1/3 فنجان آب
  3. 2 قاشق غذاخوری آب لیمو
  4. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  5. 1 قاشق غذاخوری مخمر تغذیه ای
  6. 1/2 قاشق چایخوری نمک دریا
  7. 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر
  8. 1/4 قاشق چایخوری فلفل سفید
  9. 1 قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
خامه بادام جایگزین مناسب گوشت

دستورالعمل

همه مواد را به جز ریحان، ترکیب کرده و در مخلوط کن بریزید.

آنقدر خرد شود که تکه های بادام قابل مشاهده نباشد و کاملا یکدست شود.

کمی مانده به آخر کار مخلوط کن، ریحان را به آن اضافه کنید.

در آخر مخلوط را در پارچه ای بپیچید.

مانند تصویر پارچه را به دور یک قاشق ببندید و اجازه دهید تا در محیط یخچال رطوبت آن کاملاً تخلیه شود.

خامه بادام بهترین جیگزین انواع گوشت

یادداشت

توصیه می کنیم مخلوط را حداقل به مدت 12 ساعت در این حالت در یخچال نگه دارید تا کاملاً جا بیفتد.

بادام خرد شده ما یک جایگزین غنی از ریکوتا درست می کند که می توانید از آن در لازانیا ، مانیکوتی یا… استفاده کنید.

مخلوط کن با قدرت بالا برای این دستورالعمل بهتر است، اما ما توانستیم از یک غذاساز استفاده کنیم تا نتایج مشابهی بدست آوریم.

ما همچنین یک کاسه و یک قاشق چوبی را برای آماده سازی توصیه می کنیم.

اگر شما هم این خامه مخصوص را درست کردید در قسمت دیدگاه ها نظرتان را برای ما بنویسید.

خرید انواع بادام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.