این دستور پخت درواقع برای گیاه خواران است ولی مطمعناً همه افراد، چه افرادی که به خوردن گوشت علاقه داشته باشند و چه وجترین ها از این دستور خوششان خواهد آمد.
پس پیشنهاد می کنیم یکبار امتحان کنید.
تهیه ماکارونی و پنیر بدون لبنیات بسیار آسان است.
برای سس مجلل “پنیری”، ما ترکیبی از بادام هندی خام، مخمر غذایی و ادویه جات را مخلوط کردیم.
کافی است بادام هندی را کمی زودتر در آب بخیسانید تا راحت تر مخلوط شود.
ترکیبات موجود در این سس، ضمن ایجاد افزایش فواید سلامتی، باعث ایجاد طعم، خامه و بافت ایده آل می شود.

بادام هندی منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب اشباع نشده غیر اشباع است که سرشار از پروتئین و آهن و محافظ قلب است.
مخمر تغذیه ای نیز در این دستور غذایی یک ستاره سلامتی است و به طور کلی در میان گیاهخواران محبوب است زیرا منبع غنی از ویتامین B12 را فراهم می کند.
عطر و طعمی که ترکیب این دو (بادام هندی و مخمر) تشکیل می دهد، در بین گیاه خواران از محبوبیت خاصی برخوردار است.
این سس با ادویه هایی مانند زردچوبه، که حاوی ترکیب ضد التهاب فعال کورکومین است، تقویت شده و واقعاً یک نیروگاه غذایی است.

می توانید به سلیقه خودتان هر آنچه می خواهید به آن اضافه کنید.
نخود فرنگی ، کلم بروکلی یا گل کلم به همان اندازه خوب عمل می کند.
ما از اسفناج استفاده می کنیم که هم ارزش غذاییش را بیشتر می کند و و رنگ و طعم جالبی به آن می دهد.
ماکارونی و پنیر مخصوص الـ مارت
این دستورالعمل خیلی سریع آماده می شود و می توانید از آن در محل کار یا مدرسه بچه ها استفاده کنید.
حتی می توانی اگر از غذاهای تکراری خسته شده اید، آن را به یکی از وعده های غذایی هفته خود اضافه کنید.
علاوه بر ماکارونی می توانید از این سس هنگام چیپس خوردن و… بجای ماست موسیر استفاده کنید.
دستور پخت برای 4 نفر
- 350 گرم ماکارونی
- اسفناج تازه 350 گرم
- سس مخصوص الـ مارت
- 1.2 فنجان بادام هندی خام، خیس خورده
- فنجان مخمر غذایی
- 3 حبه سیر
- نصف قاشق چایخوری نمک
- قاشق چایخوری فلفل سیاه
- قاشق چایخوری زردچوبه
- قاشق چایخوری پودر خردل
- نصف فنجان آب
- آبِ نصفِ یک لیمو
دستورالعمل ها
پخت ماکارونی مثل بقیه فرقی ندارد.
ماکارونی را در مقداری آب جوشیده بریزید و به مدت یک دقیقه هم بزنید و تا 10 دقیقه منتظر بمانید.
سپس آن را از روی گاز برداشته و آب آن را خالی کنید و کنار بگذارید.
مواد پنیر مخصوص الـ مارت را در غذاساز بریزید و تا زمانی که کاملا یکدست شود منتظر بمانید.
اگر متوجه شدید که این مخلوط خیلی خشک است، می توانید آب بیشتری اضافه کنید.
اسفناج تازه را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و ماکارونی پخته شده و همچنین سس مخصوص را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
غذای شما آمادست
نوش جان
یادداشت
فراموش نکنید قبل از اینکه بادام هندی را در مخلوط کن بریزید آن را 2 ساعت درون آب بگذارید خیس بخورد، سپس کاملا آبکشی کنید و در آخر در مخلوط کن بریزید.
اگر این غذای لذیذ را تهیه کردید در قسمت دیدگاه ها نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید