انجیر

همه فواید انجیر برای سلامتی

فواید انجیر برای سلامتی

انجیر یک منبع عالی از فیبر و پر از ویتامین ها و مواد معدنی.

انجیر خشک و تازه دارای سابقه طولانی و درخشان است.

درباره مشخصات تغذیه ای این میوه شیرین، به علاوه دستور العمل های خارق العاده انجیر بیشتر بدانید.

مقدمه ای بر انجیر

انجیر میوه درخت فیکوس است که بخشی از خانواده توت (Moraceae) است.

انجیر دارای طعم منحصر به فرد، شیرین، بافتی نرم و جویدنی است و با دانه های کمی ترد و خوراکی پر شده است.

انجیر تازه ظریف و فساد پذیر است، بنابراین اغلب برای نگهداری آن را خشک می کنند و برای یکسال از آن لذت می برند.

انواع مختلفی از انجیر وجود دارد که همه آنها از نظر رنگ و بافت بسیار متفاوت هستند.

نکات برجسته تغذیه ای

انجیر سرشار از قندهای طبیعی، مواد معدنی و فیبر محلول است.

انجیر سرشار از مواد معدنی از جمله پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن و مس است و منبع خوبی از ویتامین های آنتی اکسیدان A و K است که به سلامتی کمک می کند.

یک وعده 100 گرم انجیر خشک تقریباً حاوی

209 کالری

3.3 گرم پروتئین

1.5 گرم چربی

6/48 گرم کربوهیدرات

9.2 گرم فیبر

یک وعده 100 گرم انجیر تازه تقریباً حاوی

43 کالری

1.3 گرم پروتئین

0.3 گرم چربی

9.5 گرم کربوهیدرات

فیبر 2 گرم

انجیر اغلب به دلیل داشتن فیبر زیاد برای تغذیه و تقویت روده توصیه می شود و به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند.

بسیاری از ما بیش از حد سدیم (نمک) موجود در غذاهای فرآوری شده مصرف می کنیم.

مصرف زیاد سدیم می تواند منجر به کمبود پتاسیم شود و این عدم تعادل بین این دو ماده معدنی منجر به فشار خون بالا می شود.

یک رژیم غذایی غنی از میوه و سبزیجات، از جمله انجیر تازه، به طور طبیعی پتاسیم را افزایش می دهد و بنابراین برای کاهش فشار خون توصیه می شود.

انجیر که سرشار از فیبر غذایی است، می تواند یک ماده غذایی مفید برای رژیم غذایی برای افرادی باشد که وزن خود را کنترل می کنند.

غذاهای حاوی فیبر بالا احساس سیری را ایجاد می کنند و می توانند اشتها را کاهش دهند.

انجیر همچنین حاوی پروبیوتیک است که به پشتیبانی از باکتری های خوب موجود در روده کمک می کند و باعث بهبود سلامتی هضم می شود.

انجیر منبع خوبی از کلسیم است، ماده معدنی که در تراکم استخوان نقش دارد.

محتوای بالای پتاسیم انجیر ممکن است دفع کلسیم از طریق ادرار ناشی از رژیم های غذایی با نمک بالا را خنثی کند.

این به نوبه خود به حفظ کلسیم در استخوان ها کمک می کند و خطر پوکی استخوان را کاهش می دهد.

نحوه انتخاب و ذخیره سازی انجیر

فصل انجیر تازه بین تابستان و پاییز است.

انجیر فساد پذیر و لطیف است و معمولاً در طی یک تا دو روز پس از خرید بهتر است مصرف شود.

هنگام انتخاب انجیر، آنهایی را انتخاب کنید که چاق و چله و پر رنگ و لعاب باشد.

انجیر رسیده رایحه شیرینی دارد.

انجیر رسیده را هنگامی که به خانه می آورد، نشورید. و صبر کنید تا زمانی که قصد خوردن آن را دارید.

اگر انجیر هنوز رسیده نیست آن را در دمای اتاق نگه دارید تا رسیده شود.

انجیر خشک برای مدت طولانی تری حفظ می شود.

انجیر خشک را می توان در یک مکان تاریک و خنک یا در یخچال نگهداری کرد.

انجیر حاوی مقادیر زیادی اگزالات است.

خوردن مقادیر بیش از حد انجیر احتمالاً اثر ملین دارد و بنابراین باید در حد اعتدال از آنها لذت برد.

تمام مطالب پزشکی و بهداشتی در Lmart.ir فقط برای اطلاعات عمومی ارائه شده است و نباید به عنوان جایگزین توصیه های پزشکی مورد استفاده قرار گیرد. برای اطلاعات بیشتر به شرایط و قوانین وب سایت ما مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *