پسته

درباره پسته ایرانی بیشتر بدانید

انواع پسته و نحوه شناخت آن ها

پسته

درخت کوچکی است که میوه بسیار پرطرفداری در سراسر جهان دارد و از خاور میانه سرچشمه می گیرد.

کشور ایران 11% ارزش صادرات جهانی پسته را در دست دارد.

حدود 80% تولید و صادرات سالیانه پسته فقط از طریق ایران و ایالات متحده آمریکا هست.

پسته آمریکایی از کجاست؟

در سال 1308 خورشیدی (1929 میلادی) یک دانشمند گیاه‌شناس آمریکایی به ایران سفر کرد و برای مدت سه سال در ایران ماند.

و در هنگام بازگشت حدود 10 کیلو از بذرهایی که به دقت انتخاب کرده بود را با خود به آمریکا برد. که تنها یک نوع از آن بذرها با خاک کالیفرنیا سازگار بود و او آن را “کرمان” نامید.

با این حال طعم پسته ایرانی از نمونه خارجی آن بهتر است با اینکه بذر آنها یکی بوده و توزیع کنندگان اروپایی هم این موضوع را تایید می کنند.

در زیر نمونه هایی از انواع پسته موجود در فروشگاه اینترنتی الـ مارت را مشاهده می کنید.

برای دسترسی به همه انواع، دسته بندی پسته را مشاهده کنید.

آجیل پودری عربی (پسته، بادام، بادام هندی)

159,000 تومان319,000 تومان

آجیل چهار مغز (پسته، فندق، بادام، بادام هندی)

199,000 تومان397,000 تومان

پسته احمد آقایی خام درجه یک

145,000 تومان275,000 تومان

پسته احمد آقایی شور درجه یک

145,000 تومان275,000 تومان

پسته اکبری خام درجه یک – یک کیلوگرم

269,000 تومان

پسته اکبری شور درجه یک

139,000 تومان275,000 تومان

پسته کله قوچی درجه یک

148,000 تومان299,000 تومان

خلال پسته درجه یک

110,000 تومان418,000 تومان

خلال پسته درجه یک – نیم کیلوگرم

217,000 تومان

مغز پسته خام درجه یک – نیم کیلوگرم

195,000 تومان

مغز پسته خام درجه یک – یک کیلوگرم

388,000 تومان

سالانه در ایران حدود 575000 تن پسته تولید می شود.

از این میزان فقط 10 % برای ایرانیان است و 90 % صادر می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *