پنج اشتباه رایج که باید هنگام تهیه دم نوش ها از آنها اجتناب کنید!
در اینجا چند اشتباه رایجی که باعث می شود همه خواص دمنوش را دریافت نکنید آورده شده است.
همه ما دمنوش را دوست داریم…
احتمالا شما هم که در حال مطالعه این پست هستید حسب علاقه به دمنوش است که پیگیر این موضوع هستید.
واقعیت این است که چیزی شبیه یک فنجان دمنوش گیاهی آرامش بخش نیست. بابونه، نعناع فلفلی، پوست لیمو، زنجبیل، گل سرخ و … به خصوص هنگامی که شما به یک تقویت سالم نیاز دارید.
دمنوش ها علاوه بر سلامتی برای کاهش وزن، تب، سرماخوردگی، سرفه، آسم و تعادل کلسترول نیز مفید هستند.
با این حال، احتمال اینکه شما دمنوش خود را اشتباه درست کنید هست!
پنج اشتباه رایج در تهیه دمنوش
به شکر و قند نه بگو
به یاد داشته باشید، یکی از دلایل عمده نوشیدن چای گیاهی نفی اثرات قند بر بدن است.
بنابراین، بهترین حالت عدم استفاده از قند هنگام مصرف دمنوش است.
می توانید از یک قاشق چای خوری عسل به عنوان جایگزین استفاده کنید
از افزودن شیر خودداری کنید
شما نباید شیر را به دمنوش خود اضافه کنید ، مخصوصاً اگر برای کاهش وزن دمنوش می نوشید.
زیرا شیر از نظر تغذیه ای غنی است و می تواند منجر به افزایش وزن شود.
علاوه بر این، بیشتر چای های گیاهی حاوی ریحان مقدس (تولسی) هستند که با شیر سازگار نیستند..
دمنوش خود را خیلی داغ یا خیلی سرد ننوشید
برای جلوگیری از عوارض جانبی ناخواسته ، دمنوش خود را خیلی گرم یا خیلی سرد ننوشید
دمنوش سرد شده را دوباره گرم نکنید
یک اشتباه رایج این است که معمولاً وقتی دمنوش سرد می شود مجدد آن را گرم می کنند که اینکار تمام فوایدی که ممکن است دمنوش شما داشته باشد را از بین می برد.
برای بیشترین تاثیر انواع دمنوش برای سلامت بدن، بهتر است با روش مصرفی که در محصولات فروشگاه الـ مارت توضیح داده شده است، مصرف شوند.
در هنگام آماده سازی دمنوش درب ظرف را نبندید
بستن درب هنگام تهیه دمنوش فکر خوبی نیست.
در حقیقت بهتر است کمی از آب بخار و از ظرف خارج شود.
و همچنین بهتر است هنگام تهیه دمنوش در زمان آماده شدن، چند باری محتویات درون قوری را هم بزنید.
در آخر می توانید انواع دمنوش های مورد نیاز خود را از فروشگاه ما تهیه کنید.
نکته قابل توجه اینکه در همه انواع دمنوش های موجود در فروشگاه، نحوه صحیح درست کردن آنها هم موجود است.
2 نظر در “5 اشتباه رایج در تهیه دمنوش”